Boete en bezwaar

Heeft u een bekeuring ontvangen en bent u het hier niet mee eens? Dat kan wel eens gebeuren. U kunt in dat geval in bezwaar gaan. Hoe gaat dit in zijn werk en waar kunt u dit bezwaar indienen? 

Naheffingsaanslag (parkeerbelasting)

Deze parkeerbon ontvangt u als u bij de parkeerautomaat niet of te weinig betaalt, geen kenteken heeft aangemeld of geen geldige vergunning heeft. 
U ontvangt vanzelf binnen enkele weken een brief inclusief betaalverzoek van de gemeente. Hierin staat hoe u in bezwaar kunt gaan. Omdat ParkeerService niet betrokken is bij de naheffingsaanslagen kunnen wij u niet helpen met vragen.

  

Aankondiging van beschikking

Deze boete krijgt u voor een verkeersovertreding zoals fout parkeren of parkeren zonder vergunning op een vergunninghoudersplaats.
U ontvangt deze boete van het CJIB, voor meer informatie over betaling en/of bezwaar verwijzen wij u naar de website van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB). 

Bezwaar op een vergunning

Heeft u een parkeervergunning aangevraagd maar wordt deze niet aan u verleend? ParkeerService geeft de vergunningen op basis van gemeentelijke regelgeving uit. Informatie over het indienen van een bezwaar vindt u in de afwijzingsbrief.