Vergunning met tijdelijk karakter

Informatie

In een aantal gebieden in en rondom het centrum van Barneveld zijn vergunningzones ingevoerd. Bent u tijdelijk werkzaam binnen een vergunningzone? En kunt u aantonen dat u in het belang van het uitvoeren van uw werkzaamheden genoodzaakt bent om op loopafstand van uw tijdelijke werklocatie uw voertuig te parkeren? Of woont u in een vergunningzone en heeft u door dringende omstandigheden of werkzaamheden tijdelijk een tweede parkeervergunning nodig? U kunt dan in aanmerking komen voor een vergunning met een tijdelijk karakter.

Let op: Uw voertuig mag, met inbegrip van de lading, niet groter zijn dan 6 meter lang en 2,4 meter hoog.

Aanvragen

De gemeente Barneveld is verantwoordelijk voor de uitgifte van een tijdelijke parkeervergunning. Vraag een vergunning met een tijdelijk karakter aan bij de balie van het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving (BWL) in het gemeentehuis van Barneveld.

Geldigheid

Een vergunning met een tijdelijk karakter wordt verstrekt voor maximaal 2 dagen of maximaal 2 weken. Deze vergunning wordt uitgegeven voor een specifieke locatie binnen een specifieke parkeerzone in of rondom het centrum van Barneveld.