Woonwerkvergunning

Informatie

In een aantal gebieden in en rondom het centrum van Barneveld zijn vergunningzones ingevoerd. Bent u werkzaam binnen het vergunninggebied, maar woont u niet in de kern van Barneveld? En kunt u aantonen dat u werkzaam bent bij een bedrijf/instelling waarbij u gezien uw werkzaamheden genoodzaakt bent om op loopafstand van uw werk uw voertuig te parkeren? U kunt dan in aanmerking komen voor een woonwerkvergunning voor zone G, H, I, J, L.

U vraagt de vergunning aan via het online aanvraagformulier Woonwerkvergunning.

Locatiegebonden parkeervergunning
U ontvangt van ParkeerService een vergunning in de vorm van een plastic parkeerpas. Elke pas heeft een uniek nummer en is voorzien van een barcode. Via de barcode kan de parkeercontroleur direct zien welke parkeerrechten aan de pas verbonden zijn. U dient deze pas achter de voorruit aan de bestuurderskant van uw voertuig te plaatsen.

Kentekenregistratie
U vraagt altijd op kenteken een parkeervergunning aan. Het is dan ook van belang dat het kenteken op naam van de aanvrager staat. Wanneer dit niet het geval is, bijvoorbeeld bij een huur,-lease- of bedrijfsvoertuig, dient u een kopie van het tenaamstellingsgedeelte van het kentekenbewijs en een kopie van de huurovereenkomst, leaseverklaring of werkgeversverklaring bij het aanvraagformulier mee te sturen. 

Tarieven 

Bekijk hier de actuele tarieven.