Belangrijk nieuws!

17 dec. 2019

Vanaf eind december 2019 gaat ParkeerService gefaseerd over op een nieuw, digitaal vergunningensysteem. Per 1 januari aanstaande hoeft u uw vergunningpas niet meer achter de voorruit te plaatsen. Vergunningen krijgen in een enkel geval een andere naam en u gaat uw kenteken digitaal aanmelden in het nieuwe ParkStart. In dit systeem kunt u, indien gewenst, snel van kenteken wisselen.

Heeft u 1 kenteken op uw vergunning staan, dan hoeft u uw kenteken niet aan te melden. Wij zorgen er dan voor dat uw kenteken geregistreerd wordt.

Alle vergunninghouders waarbij er iets verandert, hebben van ons per e-mail een informatiebrief ontvangen. Staat uw e-mail adres niet bij ons in het systeem, dan ontvangt u per post een informatiebrief en vragen wij u uw e-mail adres door te geven via de button op de homepage van deze website. 

Op het moment dat de overgang naar het nieuwe systeem plaatsvindt, eind december, ontvangt u van ons een tweede mail met meer informatie.

Wij danken u voor uw begrip! In de toekomst kunnen we u nog beter van dienst zijn met ons nieuwe, digitale vergunningensysteem.